Magazin de inchirieri echipamente

Ski & Snowboard in Poiana Brasov 

cu R&J Ski School & Ski Rental

   bootdoc partener oficial R&J Scoala Ski Poiana Brasov         Komperdell partener oficial R&J Scoala Ski Poiana Brasov                wintersteiger partener oficial R&J scoala de ski poiana brasov        Cebe partener oficial R&J Scoala Ski Poiana Brasov   fischer partener oficial R&J Scoala Ski Poiana Brasov

Inchirieri echipamente de Ski - Snowboard Poiana Brasov

Cine Suntem ?

R&J centrul de inchirieri echipamente de ski - snowboard  Poiana Brasov, 
  • Situat în centrul statiunii, la parterul Pensiunii R&J , vis-a-vis de parcarea centrala a statiunii Poiana Brasov.
  • Intr-o zona de maxim interes pentru pasionații de schi, la o distanta egala, dar nu departe de cele doua telecabine ce deservesc Vf. Postavaru si la 2-3 minute de partia de incepatori Bradul.
  • Magazinul nostru de inchirieri  oferă echipamente de schi și snowboard de înaltă calitate de la cele mai importante mărci în sporturile de iarnă : Atomic , Head, Volkl, Dynastar, Elan si altele.
  • Verificăm și întreținem echipamentele noastre zilnic, pentru a vă asigura confortul si siguranta.  Serviciul de service oferă, de asemenea, si reparații și întreținere a echipamentelor private.
  • Echipa noastră de profesioniști vă va ajuta să alegeți echipamentul cel mai potrivit in functie de nivelul dvs. de ski la cele mai bune prețuri din Poiana Brasov.

Echipamente de schi

pentru toate nivelurile,  de la incepatori la experti (race ski), echipamente VIP. Dimensiunile claparilor sunt de la cea mai mica marime de copii, pana la cea mai mare de adulti.

Oferim de asemenea spre inchiriere manusi , ochelari, cagule si casti de protectie.

Inchirieri ski & snowboard

 

*** FREE Ski Shuttle bus !!! ***

ski suttle bus in poiana brasov

R&J Ski Team  Poiana Brasov

 

Inchirieri echipamente Ski & Snowboard Poiana Brasov

Personalul R&J

te indruma in alegerea echipamentului potrivit in functie de nivelul si marimile fiecaruia, precum si cu informatii despre situatia la zi a partiilor.

Schiuri atragatoare pentru copii, cu marimi de la 67 cm numai bune pentru a le asigura si celor mici confortul in initierea skiului.

Pentru adolescenti, adulti si cei mai experimentati, oferim schiuri de ultima generatie.

INCHIRIATI ECHIPAMENTE DE SKI & SNOWBOARD IN POIANA BRASOV DE LA

R&J SKI SCHOOL / SKI RENTAL

ASTFEL VA VETI IMBUNATATI PERFORMANTA !

Bocancii reci si umezi pot strica ziua sau chiar vacanta oricarui iubitor de sport, de aceea noi acordam o atentie sporita uscarii si dezinfectarii claparilor dupa fiecare utilizare. Servisam schiurile ori de cate ori este nevoie.

Clientii trebuie să completeze și să semneze formularul de închiriere. În cazul în care sunt sub 18 ani, părintele sau tutorele legal trebuie să semneze pentru ei.

Confortul si siguranta clientilor nostri este o prioritate pentru noi.

rezervari online scoala ski copii in poiana brasov

 

 

Bootfitting Poiana Brasov

 

Au inceput rezervarile pentru cursurile de ski si snowboard organizate de R&J Ski School din Poiana Brasov pentru sezonul 2024 – 2025. Lectiile de ski si snowboard pentru initiere si incepatori se vor tine pe partia privata de langa sediul scolii sau pe  partia Bradul ( de langa telecabina Capra Neagra ), iar cele pentru avansati se vor tine pe Masivul Postavarul.

 

 

Inchirieri echipamente Ski - Snowboard Poiana Brasov

Te-am Facut Curios?

Scroll to Top
Call Now Button